Problema driver

Feb

20

2017

Buna domnilor mai jos vam spus ca am o problema cu ecranu de la alptop am bootat kali live si pe kali nu sare imaginea de pe desktop etc… deci am presupus cai de la windows problema cu driveru ( sa observat de cand am loat laptopu mia aparut un mesaj ca driveru video e de vista ) de la placa video metionez placa video e integrata am luat aplicatia DriverPack Solution v17 am instalato si a inceput sa caute drivere update etc… pana aici ok dar am dat restart problema cu Touchpad la si blutoot nu mai merg si problema cu desktopu nu sa rezolvat… nush ce sa fac… sa iau driverele de la laptop de pe site de la dell sa le art pe un dvd si sa reinstalez systemu ( am win 7 ) si dupa dinou drivere sau as putea rezolva fara sa pierd acest system ? mentionez am dell e6400 Va multumesc domnilor pentru un raspuns !

Etichete:

Categoria: Sistem Intrebat de: [54 Blue Star Level]
Answer #1

De ce nu reinstalezi un Windows fresh? Mai mult de 15-25 min nu iti ia… Bineinteles, salvezi tot ce vrei din cel vechi..
Driverele de pe site-ul producatorului sunt cele mai indicate, chiar si cele de pe cd-ul cu care vine laptopul, doar ca nu sunt actualizate.
Nu-i nevoie sa arzi driverele luate de pe site, le instalezi ca pe oricare alt program. Chiar daca sunt in versiunea .INF se instaleaza direct din Device manager, sau din click dreapta, Install.

Answers Answered By: polferis [2484 Orange Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]
Ghicitori pentru copii isteti