About

Acest site este administrat de echipa videotutorial.ro, aici veti putea pune intrebari la care ceilalti vizitatori sau membri echipei videotutorial.ro vor raspunde.

Intrebarile.

Va rugam sa postati intrebari dor din IT, de exemplu: Ce inseamna FSB ? sau Cum adaug un nou user pe Ubuntu?

Va rugam sa formulati bine intrebarile, de preferat cu cat mai multe detalii, ar fi bine sa ne spuneti si contextul in care ati intampinat respectiva problema, de exemplu, in loc de „mi s-a blocat computerul, ce sa fac?” puteti formula mai bine: „mi s-a blocat pc-ul in timp ce jucam un joc, la instalarea jocului am bagat un patch, ce sa fac?.

Nu va grabiti, formulati intrebarea cu rabdare descriind cat mai in amanunt problema/eroarea/nelamurirea/.

Bineinteles puteti intreba orice, nu numai despre erori sau probleme, atata timp cat ramaneti in zona IT cu intrebarea este OK.

Raspunsurile.

La fel ca si intrebarile, raspunsurile voastre trebuie sa fie cat mai detaliate, ca omul sa-si poata rezolva problema sau nelamurirea.

Cei ce raspund bine la intrebari, vor primi puncte in functie de numarul de raspunsuri, cei cu punctaj mare vor fi premiati, se vor acorda premii , bineinteles produse IT.

Daca sti cate ceva este pacat sa nu impartasesti si altora, echipa videotutorial.ro impartaseste cunostintele de doi ani incoace.

Va multumim

Echipa videotutorial.ro

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]