Problema maus

Mai

20

2016

Placa de baza e Asrock Z170 EXTREME4, Socket 1151. Instalez win 7 pe ssd, dar dupa finalizarea instalarii si restartul calculatorului, la pornire nu mei merge nici un tip de maus, nu am mers cu instalarea mai departe a driverelor. Pe parcursul instalarii mausul merge. Oare trebuiie ceva schimbat in Biosul placii ?
Procesor Intel® Core™ i7-6700, 3.4GHz, Skylake, 8MB, Socket 1151.
Solid State Drive (SSD) Samsung 650 Series, 2.5″, 120GB, SATA III

Categoria: Hardware Intrebat de: [9 Grey Star Level]
Answer #1

Revin cu o completare. Am instalat win 10, observ ca acum merge orice mouse, cred ca problema e drivere pentru mouse sau drivere pentru usb, chiar nu stiu, totusi eu as vrea sa pun win 7, win 10 nu-mi place, nu stiu cum sa fac sa instalez acele drivere daca asta o fi cauza. Am o versiune de Win 7 updatat februarie 2016.

Answers Answered By: ViorelR [9 Grey Star Level]
Answer #2

Dupa instalare Win 7, verifica in Device manager la Mice and other… Da-i un update driver, sau cauta driverul pentru mouse-ul tau.
Verifica si in BIOS daca ti-l vede.
Mai ai o sansa… cauta pe trackere Drivers pack solution, ii mai spune si Sam drivers, are cam 11-12 GB. o montezi in Windows, faci o scanare si iti spune ce ai si ce n-ai… Apoi instalezi ce vrei… are drivere pentru 99% dintre device-uri. Spor la treaba!

Answers Answered By: polferis [2484 Orange Star Level]
Answer #3

normal
vezi sa ai todeauna un cd cu driverle tale si nu mai ai probleme.
instalezi windows si dupa cd driverele si basta
win 10 winw cu update la multe drivere si de asta iti merge

Answers Answered By: Fane de la gaze [4510 Orange Star Level]
Answer #4

Am cd-ul original al placii de baza,nu pot face absolut nimic. Nu merge mausul inca de pe la jumatatea instalarii windowsului, prin combinatii de taste reusesc sa duc la bun sfarsit instalarea, dar nu merge mausul numai tastatura ca e conectata la placa de baza cu mufa rotunda, fiind singura, iar USB-urile sunt toate USB 3. Dupa ce introduc cd-ul cu drivere nu pot sa-i dau ok pentru a se instala. Am mai cautat pe internet si win 7 nu are incluse drivere usb 3 pentru acest tip de placa, am gasit pe saitul asrock un tutorial ca sa introduc pachetul cu drivere usb 3 in win 7. Voi incerca sa vad ce pot face. Va multumesc pentru raspunsuri.

Answers Answered By: ViorelR [9 Grey Star Level]
Answer #5

Problema rezolvata. Cu introducerea pachetului de drivere usb 3 a esuat. Cu toate ca am ars mai multe imagini pe stick introducand acele drivere. Bine ca mi-a mers macar tastatura si cu ajutorul combinatiilor de taste, de pe cd-ul cu drivere am instalat numai pachetul de drivere pentru usb 3, apoi mi-a vazut mausul si am putut instala mai departe driverele de pe cd, iar apoi programele necesare. Offf, vre-o 3 zile am muncit sa-l instalez. Multumesc frumos celor care mi-au mai dat sfaturi.

Answers Answered By: ViorelR [9 Grey Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]
Ghicitori pentru copii isteti