error code 88780078

Ian

5

2011

error code 88780078 imi da aceasta eroare la winamp dupa ce am instalat driverul audio ce ar trebui sa fac sa mearga sunetul ?

Etichete: , ,

Categoria: General Intrebat de: [5 Grey Star Level]
Answer #1

Fa ce am aratat eu aici „http://screenr.com/6kt” Daca tot nu merge, asigurate ca ai ultima versiune de DirectX ( „http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml” )

Answers Answered By: Adrian [42 Green Star Level]
Answer #2

Copy/Paste dupa un forum „`My Computer – Properties – Hardware – Device Manager.. Bun pana aici am intrat cu totii.Logic ar fi sa ne ducem direct pe Sound, Video & Game Controllers..
Doar ca nu neaparat aici trebuie sa umblati.Trebuie sa cercetati fiecare device din lista si cu siguranta veti descoperi ca unul dintre acestea ( nu neaparat cel de Sound, cum spuneam) – poate sa fie legat de monitor, de placa modem, etc, unul dintre acestea deci va avea un semn de exclamare galben.
Asigurandu-va ca aveti cd-ul cu drivere introdus in unitatea optica, clicati pe device-ul cu pricina si dati Reinstall. Va aparea Wizardul de la Windows, ca pop-up, intrebandu-va daca vreti sa caute driverul, spuneti da, si alegeti varianta Install the software automatically.Restart.
Te rog sa revi si sa ne spui ce varianta a dat rezultat.
Bafta.

Answers Answered By: UnuMic [1130 Orange Star Level]
Answer #3

toate bine pana la semnul de exclamare cu galben dar neavind cd-ul original cu drivere nu pot da aceea optiune cu reinstal .:( alte sugesti mai aveti ? pana acum la mn 🙁 nici una nu a dat rezultate 😐 cand dau pe everest si dau la multimedia PCI/PNP AUDIO se vad 2 difuzoare 1. este
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device iar al
2-lea
– Device Description Type
VIA AC’97 Enhanced Audio Controller PCI

Answers Answered By: r3belul [5 Grey Star Level]
Answer #4

Cauti cu Everest numele placi de baza,te duci pe site-ul producatorului ,descarci,instalezi si cand dai in device manager install the software….in loc de automatic alegi manual si ii` dai calea spre folderul descarcat cu drivere sau le` pui pe un USB.Sau mai simplu descarci Driver Easy rulezi aplicatia ,descarci si instalezi.(incearca sa instalezi numai ce iti trebuie)
Bafta.

Answers Answered By: UnuMic [1130 Orange Star Level]
Answer #5

Start -> Run -> services.msc -> Enter cauti windows audio- clik dreapta-propretiers-recovery-si bifezi toate cele 3 casute(in mod normal scrie take no action) cu restart the service.merge garantat.
succes

Answers Answered By: lgmrt [1224 Orange Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]