sfaturi pt achizitionarea unei imprimante (multifuntionale)

Apr

21

2011

V-am trimis un mail prin intermediul formularului contact, neprimind inca raspuns am zis sa intreb aici ca poate se raspunde mai repede.

As dori sa cumpar o imprimanta multifunctioanala (imprimanta, copiator si scaner) cu pretul de 300 ron (sau in jurul a 300 ron). Am inteles ca Canon sunt cele mai bune, asa m-am decis sa fie de acesta firma. As dori o multifunctionala la care tusul sa tina o perioada mai lunga de timp si care poate fi reincarcat usor, acasa cu kitul de incarcare (de care am auzit ca e mai iefit si poti incarca de mai multe ori si mai ieftin). De asemenea as dori sa fie cat d ecat rapida, fiindca n-as vrea sa astept ore intregi pana se printeza/scaneaza/copiaza. O cunostinta si-a cumparat o imprimanta cu mai mult de 500 euro (A3 ce-i drept), dar are surpriza ca nu poate printa cu ea decat daca are toate culorile, si negrul nu se gaseste decat la pachet cu celelalte tusuri (acesta fiind foarte scump si nerentabil). Deci va rog s ama sfatuiti care ar fi cea mai buna imprimanta.

Am navigat pe emag si am gasit cateva multifunctionale care zic eu sunt promitatoare, dar fiindac nu stiu prea bine detalile tehnice (adf, duplex, viteza etc) am zis sa ma sfatuiti voi.

M-am oprit la imprimantele astea:

Multifunctional Canon Pixma MP495, A4 http://www.emag.ro/multifunctionale/multifunctional-canon-pixma-mp495-a4–pCH4499B009AA

Multifunctional Canon Pixma MX320, A4
http://www.emag.ro/multifunctionale/multifunctional-canon-pixma-mx320-a4–pCH3299B009A

Multifunctional Canon Pixma MX360
http://www.emag.ro/multifunctionale/multifunctional-canon-pixma-mx360–pCH4787B009AA

Nu imi trebuie fax, dar daca e este cu mult mai buna multifunctionala care are si fax, atata timp cat se incadreaza in acesti bani sunt dispus sa iau si cu fax (desi nu cred ca voi folosi vreodata). Deci va rog mult sa ma sfatuiti si va rog daca pueti sa motivati alegerea (fie printre cele care am zis eu sau o alta alegere) si sa-mi explicati cum e cu viteza, adf-ul si duplex si alte functionalitati care el are sau nu si cu ce se ocupa. Multumesc

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Categoria: Birou Intrebat de: [27 Green Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]