La ce ma ajuta net framework

Apr

12

2016

Salut , problema este ca daca vreau sa rulez unele jocuri sau aplicati windowsu imi cere net framework la daca il instalez poate afecta cu veva pc-ul sau systemul mai exact ce face ?

Etichete:

Categoria: Software Intrebat de: [54 Blue Star Level]
Answer #1

Daca un joc iti cere NetFrame Work, instaleaza-l…fara el jocul nu va functiona. Si nu-ti face probleme, aplicatia e chiar necesara intr-un pc.

Answers Answered By: Ylye [745 Orange Star Level]
Answer #2

Net framework este un mediu virtual de rulare a unor aplicatii special concepute pentru acest mod. De regula, acele aplicatii vin la pachet cu Net framework versiunea necesara, sau o instalezi tu. Nu cred ca te va ajuta cu ceva daca intru in detalii… nu are interfata, nici optiuni… La XP, daca nu ma insel, ai nevoie de versiunea 2.0… la celelalte de 3.5, 4.5, 4.6. Nu iti afecteaza nimic cu nimic.

Answers Answered By: polferis [2490 Orange Star Level]
Answer #3

nu afecteaza cu nimic, e https://support.microsoft.com/ro-ro/kb/982671

Answers Answered By: portal [829 Orange Star Level]
Answer #4

Microsoft NET Framework. Este o componentă software care este o parte din sistemele de operare Microsoft Windows. Ea are o bibliotecă mare de pre-codificate de soluţii la cerinţele program comun, şi gestionează executarea de programe scrise special pentru cadru. NET Framework este o cheie care oferă Microsoft, şi este destinat a fi utilizat de cele mai multe aplicaţii noi, create pentru platforma Windows. Unele programe au nevoie de cadru. NET pentru a fi capabil să ruleze, deoarece folosesc funcţii din cadru. NET. Actualizarea cadrului. NET pur şi simplu îl face mai sigur şi stabil, prin urmare, este bine în valoare de rulare aceste actualizări, dar nu este necesar, nu excepţia cazului în care unul din programele dumneavoastră în mod special spun aveţi nevoie de o anumită versiune a cadrului. NET pentru a rula (foarte unliklely)

Poi folosinsta la Microsoft NET Framework este un fel de platforma pentru unele programe si jocuri

Answers Answered By: Fane de la gaze [4510 Orange Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]