Probleme detectare semnal wireless pe windows

Sep

3

2017

Salutare prieteni!

Recend mi-am schimbat routerul cu unul nou DIR-655. Ănsa am problerme cu semnalul wireless pe laptopul windows. PE telefoane, tablete si pe lan nu exista niciun fel de problema, insa cand vine vorba de receptia wireless pe laptop, reteaaua mi-a descopera rareori ( aceiasi problema o am si pe laptopul prietenei mele, deci nu cred ca e de vina laptopul mai ales ca pe vechiul laptop nu aveam niciun fel de problema cu semnalul wifi. Nu stiu ce setari sa fac la router, pt ca am icnerat toate variatnele posibile, firmwarul este la zi, pe telefon, tableta nu am niciun fel de problema pe wifi, problema persista doar pe laptopuri. Paote trebuei facuta o setare speciala in wirelessul laptopului pt wifi-ul pe windows.
Pe ambele laptopuri am windows 10 cu toate updateurile si drverele la zi. pe alte routere nui itnampin aceasta problema.

O seara buan va doresc!

Categoria: General Intrebat de: [179 Blue Star Level]
Answer #1

Incearca un reset la router, apoi faci toate setarile de la capat, la fel si pe laptop, stergi conexiunea apoi o refaci cu user si pass de la ISP.
Mai incearca in router, in sectiunea DHCP sa-ti aloci o adresa IP statica. Iar daca esti abonat la RCS-RDS poti avea si un DDNS, este foarte simplu…
Si ar mai fi ceva, Windows 10 are ceva probleme de genul asta, umbla la toate setarile respective, pune conexiunea ta ca „metered”

Answers Answered By: polferis [2466 Orange Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]