android

Sep

19

2018

Buna tuturor,deci pe scurt sunt nou in android si ca tot omul am descarcat de la magazinul oficial aplicatii diverse,partea cea mai socanta e ca orice aplicatie ca sa functioneze are nevoie de permisiunea de a-ti accesa cam tot ce ai prin telefon.Întrebare cum se poate face sa am ceva aplicatii gratuite fara spionaj…sau ma resemnez si las telefonul asa?Sau daca am un card de memorie pot sa-l fac intangibil pt asa zisele apps-uri.Pt mine e o nebuloasa,multumesc pt oricine imi da un sfat,sugestie buna.

Categoria: Birou Intrebat de: [95 Blue Star Level]
Answer #1

Salut,
accesul solicitat de aplicatii nu inseamna spionaj… In functie de aplicatie, au nevoia de acces la diverse locatii. Neavand acele permisiuni, nu vor functiona. De exemplu, un editor foto, o aplicatie wallpaper are nevoie sa acceseze galeria foto. Un card de memorie nu poate fi intangibil, acolo, sistemul Android trebuie sa creeze anumite foldere cu continut propriu. Chiar daca le vei sterge, vor fi create iar. Lasa rutina sa-si puna amprenta.. deocamdata..

Answers Answered By: polferis [2490 Orange Star Level]
Answer #2

Multumesc pt raspuns dar e departe de ceea ce am vrut.Un caz am instalat maps me.si aplicatia respectiva cere permisiunea sa acceseze continutul multimedia??????Vrea sa-mi faca un traseu cu cantec?alte aplicatii vor acces la contacte…..rutina asta suna mai degraba a capitulare neconditionata daca nu a resemnare sau nu stiu,deci chiar suntem la cheremul lor…nu se poate face nimic.Mai am navigare pe symbian cu gps,restul mai vad eu.

Answers Answered By: zoli [95 Blue Star Level]
Answer #3

… ai vazut ca ti-ai dat seama?!
… multimedia nu inseamna doar „cantec”… ci si imagini…
poti acorda permisiuni doar acolo unde vrei tu… atunci cand observi ca aplicatia cu pricina nu functioneaza, revi asupra alegerilor facute… Simplu, nu?!

Answers Answered By: polferis [2490 Orange Star Level]

Raspunde la intrebare

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »

Scara punctelor

Castiga puncte intreband si raspunzand la intrebari!!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]
Ghicitori pentru copii isteti